Kärki hyökkäys tähti tila joukkue on tullut koristelu turnaus. Aubameyang on paras hyökkääjä Bundesliigan, josta Kiinan seurat ovat valmiita maksamaan 150 miljoonaa euroa ja joka huipputason seurat ovat jo järjestetty pitkä jono. Pierre-Emerick viime useita vuodenaikoina, vahvistaa sen asemaa huippupelaaja, johtava Dortmund jengi korkeammalle.
Lisää tämä siihen, että Aubameyang johtaa maajoukkueen Gabon, joka on itse asiassa pelaa kotona. Paine, odotukset ei ole menossa minnekään, mutta se on vaikea muistaa, kun tämä kaveri ei voinut selviytyä vaikeuksista. Afrikka – hänen syntymäkoti, jossa hän ei eksy varmasti. Suurin haaste hänelle mahdollisuuden kilpailla otsikko paras pelaaja turnauksessa. Ja jos hän tekee Gabon mantereella? Sitten tapahtuu historiallinen hetki, Luoja, joka on (99 prosenttia) Pierre-Emerick itse. Koska Libya ei ole koskaan kulunut yli puolivälierissä KAN. Viimeksi se tapahtui vuonna turnauksen vuonna 2012, ja siitä lähtien, Panthers tuli vain vahvempi. Yleensä Eteenpäin silmät ja silmät!
Riyad Mahrez
Maajoukkue: Algeria Club: Leicester (Yhdistynyt Kuningaskunta) Sijainti: oikea laitahyökkääjä
No koska ilman sitä? Koska Mahrez on parempi pelaaja, Afrikassa vuonna 2016! Luoja historiallinen mestaruus, "Leicester", yhdessä Jamie Vardy, ensimmäistä kertaa leirin kettuja ja vain huomattavasti paljon enemmän ympäri pelaaja. Nyt hänen klubi ei ole niin cool, mutta Rauhallinen kaikille sama. Hänen läpimurtoja kylkeen, kuolaaminen ja tunnistettava tyyli pelata ei ole mennyt pois.
Sanomattakin on selvää, että kannat Mareza joukkue tuli ulos johtava? Algerian maajoukkueen vain rakkautta, ja kun heidän maanmiehensä loistaa international championship ja tulee ekstaasin joukosta, kansallinen ylpeys on yksinkertaisesti mitään rajaa. Kyllä siellä on koti Vinnikov (noin. lempinimi maajoukkueen Algerian) jopa alkoi mainonta La Mareza video viesti ihmisille kehottaen heitä tukea joukkue.
Tietenkin, tämä joukkue on täynnä vahvoja pelaajia, mutta se on Riyadh odottavat ihmeitä ja kuohuviini jalkapallo. Nyt Algeria on tulossa turnaukseen vain upea koostumus, joten ne vaativat vain voitto. Ilman Mareza parhaimmillaan tasolle, joka ei ole helppo saavuttaa.
Mohamed Salah
Maajoukkue: Egypti Club: Roma (Italia) Sijainti: oikea laitahyökkääjä
Egypti on ehkä kaikkein paradoksaalinen edustaja jalkapallo-Afrikassa. Ensinnäkin, koska se on kaikkein nimeltään maajoukkueen mantereella. Toiseksi, lähes kaikki nimikkeet olivat toteuttamia ponnisteluja pelaajia mantereella, pääsääntöisesti, jopa Egyptissä. Luultavasti paras mukauttaminen painajaismainen aloilla Afrikan ja ilmasto-olosuhteet antavat heille etu.
Kuitenkin nykyinen maajoukkue on pelaaja, joka Afrikan todellisuus ei ole paljon aikaa vieroittaa, ja vakavin taso ilmenee täydellisesti. Kun kaikki Romanit ja Serie a ei ole Zamalek ja Egyptin mestaruuden? Mohamed Salah on tärkeä rooli maajoukkueessa Egyptin, ja on tärkeä lisä pelasi joukkueessa faaraoiden. Suosikit pitävät niitä niin kovaa tällä kertaa, mutta mennä pitkälle on aina osa Egyptiläiset.
Tekijän sivuilla: http://urheilu-viikko.com