Låt oss börja med det faktum att Abdennour gjort ett felaktigt val av klubb. Valencia nu ser extremt hektiska klubben, men även det faktum att inte minska efterfrågan på detta hotell i Centrala försvarare. Många kommer ihåg hur bra han spelat för Monaco.
I laget Tunisien kommer det att bli om inte alla, då definitivt ledare. Det kommer att vara baserade skydd för Karthagos örnar. Och med tanke på det faktum att han är bra när man spelar standarder framför mål, hans värde för andra ökar dramatiskt. På grund av bristen på ljus byggare, Tunisien riskerar att bli en gisslan, enligt Abdel Nour. Aymen tillsammans med partners kommer sabaconidae alla de metoder till straff, det kan inte vara någon tvekan om, men kan han bli överbefälhavare för Karthagos örnar? Om Tunisien kommer åtminstone att uppnå något på denna CANA, kommer det att betraktas som en sensation.
Sadio Manen
Landslaget: Senegal Klubb: Liverpool (England) Position: vänster forward
Senegal har blivit en gisslan av 2002, vilket var för dem en superstjärna. Finalen i Afrikanska Cupen och kvartsfinal i world Cup i ett år plötsligt fotboll Nr 1 idrott i landet. Även Senegalesisk brottning har varit på sparlåga. Sedan dess, men inga framsteg. År 2002 förblev en post (betclic se) för Teranga lejon.
Och som alltid, den del som var okej, och tränarna var inte så inkompetenta, men de interna konflikterna på den nivå av lokala fotbollsförbundet inte tillåter dem att Uttrycka sig själva. Nu finns det en superstar Sadio mane, som antänds vid Liverpool och lyckades vinna över Anfield. Efter alla, tills nyligen Senegal i Merseyside var i samband med El-Hadji Diouf. I Allmänhet, vet du, vad som var i lägret red till representanter i detta land.
Status Manet är nu så hög att Senegalesiska pojkar älskar det. Om hoppas kommer att gå i uppfyllelse, och Sadio kasta motståndare i olika riktningar, så skulle det kanske fungera. Men historien om den nationella team av Senegal kommer att vara obscent som för det franska laget i Vm 2006. Tränare av den Teranga lions Aliu Cisse – så-så-kandidatur för att lyckas, så hoppas bara på sammanhållningen i laget.
Moussa Marega
Landslaget: Mali Klubb: "Vitoria Guimaraes" (Portugal) Position: center-framåt
Kanske få har sett honom i aktion, allt på grund av den status av mästerskapet i Portugal, som saknar publik i vårt land. Men, Moussa Marega – nästan det bästa forward i mästerskapet inte från Benfica, Porto och sporting.
För landslaget i Mali han är fortfarande målen inte skiljer sig åt, och kallades endast sju gånger, men i championship är det i sig en prestation. 12 matcher, 10 mål och 2 assist. För en spelare i den här klubben är mycket stabil prestanda.
Göra några ljud Mali, men frågan är vilken roll han kommer så småningom att ta coach Alain Giresse. Det är mer erfarna i spel för landslaget, Mustapha Yatabaré, men hans säsong i Turkiet är mycket mer blygsamma. Marega tid har kommit!
mer om: Svenska sportspel