PSV az új évben még mindig haboznak, és továbbra is sikeresen bíróság elé a második vezető Ajax és a Feyenoord, egyébként, és most már több mint Heerenveen és Heracles vár igen kellemetlen ellenfél. Alkmaar de sokáig ez a holland óriás nem tudja, elveszett számára hatszor egymás után, és ő is szüksége van a pont a harc az európai kupák.

Phillip hátba Cocuho elveszíti a cím nyolc pontot, ami biztosan nem kevés. Ezek azonban mindent megtesz azért, hogy néhány nagyon elrontott mérkőzés őszi orvoslására. Még mielőtt vége a verseny még mindig sok mérkőzést és lehetetlen nem létezik. Eindhoven egység jelenleg tisztességes formája, nyert három egy sorban.

Sem a hazai stratéga nem pánik, bár nagyon jól ismeri a sorsát csapata. "Tudjuk, hogy minden Mac valóban fontos. Egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy bármilyen hibát", mondta Cocu a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. "Van, hogy nyerni mindenek Bet365 felett. És csak akkor nézd meg, hogy azok a versenytársaink."

Viszonylag kemény harcot elcsábítani vendégek a múlt héten Almelo, ami elszakadt három pont nagyon nagy nehézségek árán. Mivel Ajax a kerek játszott talaj Rody elfogadható és mi várható győzelme, a PSV nem lóg. "Furcsa dolgok történnek, amikor a legkevésbé számítasz rá. Az úgynevezett könnyű játék már sok csapat elvesztette," figyelmeztetett Cocu.

Alkmaar elmúlt esett a földre Vitesse és szenvedett csak a negyedik bajnoki vereségét ebben a szezonban. Összességében, ő nagyon jól, gyakorlatilag minden alkalommal található a zóna a rájátszásba az Európa Liga. "Ez egy jól szervezett csapat. Sőt, a klub ad lehetőséget a fiatal ACK sokat," dicsérte ellenfelét Access látogató stratéga.

Mindkét jelentésben nem kell semmilyen jelentős változás. Háziállatok csak akkor hiányzik védő Ron Vlaar, a vendégek nem tud számolni sztrájkolók Steven Bergwijnem és Jürgen Locadia. "Van még előttünk tizennégy kört, így továbbra is mindent játszani. Csak most nem veszít pontot," tette Cocu. more: http://bonusz-online.com